TMM6645278.jpg

Eindejaarsplanning

De drukste periode van het jaar komt eraan!

 

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Het is een gek jaar met af en toe bijzondere situaties. De drukste periode van het jaar komt eraan. En omdat deze situaties ook een impact hebben op ons bedrijf, willen wij je graag even meenemen in wat we allemaal doen om ook in deze drukke periode toch te zorgen dat jij je merchandise of relatiegeschenken op tijd ontvangt. Want we hebben nog wel een paar uitdagingen die we graag samen met jou aangaan.

Ordermanagement en contact

Sinds halverwege maart werken we voor een groot deel vanuit huis. Dat is soms lastig, want onze Masters zijn een heel hecht team dat continu met jou en elkaar communiceert om te zorgen dat jouw reclame en marketing ideeën omgezet worden in pakkende promotionele producten. Als het goed is heb je er vrij weinig van gemerkt, en dat houden we ook de komende periode graag zo.

Productieplanning

Voor de productie heeft de crisis een veel grotere impact. Drukken in meerdere ploegen die elkaar overlapten kon niet meer, daardoor staat elke dag de productie een tijdje stil om alles te ontsmetten en te zorgen dat de verschillende ploegen geen contact met elkaar hebben. Ook is het regelmatig voorgekomen dat iemand uit de productie moest thuisblijven vanwege klachten. Dit zorgt soms voor onderbezetting op bepaalde afdelingen. Twee kleine voorbeelden die op sommige dagen wel invloed hebben op de capaciteit in de productie. Hier proberen we zo goed mogelijk mee om te gaan, het eerlijke verhaal is wel dat het lastig voorspellen blijft.


Om dit extra goed op te vangen werken onze Masters in de avonden en weekenden extra voor je door om orders zorgvuldig te controleren en deze alvast door te zetten naar de productie. Daardoor kan de productie in de ochtend nog eerder starten en in de avond langer door.

Drukte bij transportbedrijven

De komende maanden zijn altijd extreem druk. Daar zijn we ook op ingericht. Toch zien we elk jaar dat ook bedrijven als PostNL en DHL de drukte nauwelijks aankunnen. Dat is met de huidige situatie waarschijnlijk nog extremer doordat mensen veel meer online bestellen. We doen er echt alles aan om je merchandise of relatiegeschenken goed en op tijd bij je te krijgen maar houd er rekening mee dat ook in de verzending niet alles vlekkeloos verloopt. Daarom nog een klein verzoekje; bestel je promotionele artikelen niet last-minute. Dat geeft voor ons beide een hoop rust als er onverhoopt toch iets misgaat!

Kerstvakantie drukkerij

Van 25 december t/m 1 januari is onze drukkerij in Leuven gesloten. Ons hardwerkende team geniet tussen Kerst en Oud & Nieuw van een welverdiende vakantie. De drukke periode is over en dat is voor ons de tijd om even bij te komen. Hierdoor zullen we minder of geen pakketten verzenden in deze periode. Houd daar dus rekening mee als je bestelt. Uiteraard kun je wel gewoon bestellingen plaatsen; die pakken we begin januari weer op.

Bereikbaarheid Customer Support

Op donderdag 24 december (Kerstavond) werken wij tot 17:00 uur. Op 1e kerstdag en 2e kerstdag, en op 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten. Op donderdag 31 december (Oudejaarsavond) werken wij tot 17:00 uur.

Tot slot een woord van dank

Tot slot nog een bedankje. Ook wij hebben de crisis gevoeld. Maar wij willen je bij deze enorm bedanken dat je ons ook het afgelopen jaar hebt weten te vinden! Hopelijk kunnen we snel weer ‘normaal’ aan het werk. Tot die tijd heel veel sterkte met alle uitdagingen die op je pad komen en natuurlijk in goede gezondheid. Bovenal willen wij je hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij wensen je sfeervolle feestdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen je nog vaak van dienst te mogen zijn!


Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur per mail naar support@merchandisemasters.nl, via de chatfunctie op onze website, via WhatsApp op 036 - 751 97 76 of bel met onze Masters op 036 - 751 97 75.

Image by Thought Catalog

Prettige dagen

en een voorspoedig 2021!